Af Frederik Nellemann, 19. November 2018

Vær med til “GoMore Nøglefri” pilotprojekt

Her i GoMores produktafdeling arbejder vi på alle mulige slags forbedringer. Små, store, usynlige og tydelige for vores brugere. Uanset karakter, håber vi det gør livet nemmere for jer, og får endnu flere mennesker til at dele deres bil.

I det nye år håber vi at kunne lancere en stor forbedring i den måde folk deler biler på i Danmark. Vi er nemlig i fuld gang med at udvikle mobillås teknologi, der vil gøre det muligt for lejere at låse lejebiler op fra deres app. Som udlejer vil det betyde, at du ikke længere skal finde tid til at overdrage bilen, da lejeren kan klare det selv, og du vil generelt kunne forvente flere udlejninger. Vi kalder løsningen for “GoMore Nøglefri”.

Til det søger vi nogle aktive GoMore udlejere, som har lyst til at få installeret det nødvendige udstyr i deres bil samt hjælpe os med at udvikle den bedst mulige løsning til vores app.

Under pilotprojektet vil du stadig godkende og møde dem, der lejer din bil. Du vil blot bruge nogle nye versioner af vores app, som senere skal gøre det muligt for ejer og lejer ikke at behøves at mødes.

Hvilke krav er der for at være med i piloten?

– Du har en aktiv bil til udlejning på GoMore
– Du bor i København
– Din bil er privatejet
– Din bil er max. 10 år gammel

Hvad koster det?

Kun lidt af din tid. Du skal kunne bringe din bil til vores værksted i København (højst sandsynligt i arbejdstiden) så vi kan installere udstyret i din bil og bruge lidt tid på at tale med vores designere og udviklere om app-løsninger og hvordan de kan forbedres. 10 timer totalt vil kunne gøre det. Vi fjerner selvfølgelig udstyret, når du ikke vil have det længere.

Hvad får jeg ud af det?

Vi håber først og fremmest, at du har lyst til at være med til at skabe noget nyt og stort. Du bliver en af de første til at få glæde af den nye løsning, og du bliver måske også en lokal helt i din opgang, når folk hører at du var en af de første med teknologien i din bil. Er det ikke nok, får du gratis boosts af din bil i løbet af pilotprojektet, gratis afbenyttelse af teknologien i et år, samt et gavekort på 1000 kr. til en middag et rart sted.

Er det farligt?

Nein! Vi arbejder med det førende firma indenfor teknologien, som i øvrigt er fra Tyskland. Firmaet har de sidste 25 år leveret lignende løsninger til over 50.000 biler uden et eneste problem med tyveri eller bilgaranti. Installationen bliver udført af en autoriseret tekniker med kendskab til udstyret. Det vil kræve minimalt indgreb på bilen og kun tage et par timer.

Vores forsikringspartner her i Danmark, Tryg, vil fortsætte med at forsikre din bil på GoMore udlejninger, som de altid har gjort.

Hvornår går det i gang og hvor længe varer det?

Vi håber at have en lille gruppe bilejere klar til at få udstyret i bilen i starten af det nye år. En mere præcis beskrivelse af, hvordan piloten vil forløbe, deler vi i det nye år, men vi regner med at det vil køre et par måneder.

Skal jeg undvære min bil i længere perioder?

Bestemt ikke. Der skal selvfølgelig afsættes lidt tid til installation af udstyr i bilen. Derudover, kan det godt være at bilen bliver lejet et par gange af nogle søde GoMore udviklere, der skal se hvordan tingene virker. De har gyldigt kørekort! Og så skal du bare leje bilen ud i det tempo, du normalt gør.

OK, jeg er med. Hvad gør jeg nu?

Fedt. Nu skal du bare udfylde dette skema (https://goo.gl/forms/YoyXNvpOoyytRgZh1), og så tager vi fat i dig. Der er desværre begrænsede pladser, så vi kan ikke garantere at alle kan være med i pilotprojektet. Men vi siger selvfølgelig til, når vi går live med den fulde løsning.

Kærlig hilsen,

Frederik
frederik@gomore.com