To nye kollegaer til Customer Experience

Interesserer du dig for deleøkonomi og gode brugeroplevelser? Har du lyst til at arbejde i en hurtigt voksende virksomhed med en masse andre unge mennesker og fokus på læring? Så har vi et job til dig.

Vi søger to nye kollegaer til vores Customer Experience team, der pt. består af 15 personer.

Vi leder efter kollegaer, der brænder for at hjælpe nye brugere godt i gang og hjælpe eksisterende medlemmer til at blive endnu bedre brugere af GoMore universet. Du vil ringe outbound kampagner, hvor du eksempelvis hjælper nye lejere med at finde en lejebil eller leasingkunder med at forlænge eller bestille en ny leasingbil. Du vil være med til at kvalitetssikre udlejningsannoncer på vores hjemmeside og være med til at sikre, at GoMore er den bedste online platform for deling af biler.

Ansvarsområder:

  • Daglig kommunikation med kunder på mail, telefon og chat
  • Uddanne nye brugere og give dem den bedste oplevelse, når du bruger GoMore
  • Ad-hoc opgaver

Kompetencer:

  • Du er energisk, smilende og kan lide at hjælpe andre menneske
  • Du trives med at have travlt og er god til at have flere bolde i luften
  • Stærk både skriftligt og mundtligt

Den ene stilling er 16-20 timer om ugen og den anden stilling er en fuldtidsstilling, sat til 40 timer om ugen. Du kan være studerende, færdiguddannet eller være mellem uddannelser for at søge stillingen.

Sådan søger du

Ansøgningen skal være max en side + CV, anbefalinger og karakterer. Ansættelse vil ske hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Customer Experience Manager Josephine Ahlefeldt-Laurvig. Ansøgningen sendes til josephine@gomore.com i en samlet pdf-fil.