Er du GoMores næste marketingpraktikant?

gunhild

Er du skarp til kommunikation og marketing og klar til blive endnu bedre i praksis? Har du lyst til at prøve dine evner af i et hurtigt voksende startup?

Så har GoMore den ideelle praktikplads for dig!

Hvem er vi?

GoMore er Skandinaviens største portal for samkørsel og privat biludlejning med over 2 millioner medlemmer i 5 markeder. Selvom vi er landets førende virksomhed inden for deleøkonomi, er vi et startup med alt hvad det indebærer – vi vokser hurtigt, vi har travlt, og der er ikke langt fra idé til handling! Foruden Danmark er vi til stede i Sverige, Norge, Spanien og Frankrig.

Om stillingen

Du bliver en del af marketingafdelingen, hvor du skal være med til at drive projekter og producere indhold til vores forskellige kommunikationskanaler. Du kommer til at udvikle koncepter, planlægge og producere indhold og videreformidle værdifuld information til vores brugere. Derudover plejer vores praktikanter at sætte deres eget præg på forløbet, f.eks. ved at tage ejerskab over et projekt.

Om dig

  • Du er en haj på tasterne og skriver levende og korrekt dansk.
  • Du interesserer dig for at udvikle effektiv online markedsføring.
  • Du er idérig og produktiv, og du har et analytisk forhold til dit arbejde.
  • Oplagte kandidater er studerende fra kommunikation, journalistik, medie, marketing eller humaniora.
  • Vi lægger vægt på, at du er dygtig som studerende og tager dit fag alvorligt.

Praktisk

Din praktikperiode skal være mindst 3 måneder. Arbejdstiden afhænger af din studieordning. Du kommer til at indgå i et marketingteam med 5 medarbejdere i København K.

Er det noget for dig?

Så send en ansøgning på max én side + CV og karakterer. Send gerne eksempler på ting, du har produceret/skrevet. Send dokumenterne i én samlet pdf-fil – gerne så snart som muligt. Mærk ansøgningen ”praktik” og send den til gunhild@gomore.com.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Gunhild Zacher, på gunhild@gomore.com.