Talent wanted

Partnership & PR Manager, Danmark

Vi søger en person, som gennem arbejde med strategiske kommercielle partnerskaber og PR vil være med til at sikre, at vi når vores ambitiøse vækstmål i Danmark. Læs mere »


PPC Manager

You will become part of the Central Marketing Team where you will be helping to create, develop and implement successful paid online marketing campaigns across GoMore’s operating markets. Read more »


Sjov, frisk og effektiv medarbejder søges til Customer Experience

Interesserer du dig for erhvervslivet og iværksætteri? Har du lyst til at arbejde i en succesfuld start-up virksomhed i hastig vækst med masser af andre unge mennesker? Så har vi et job til dig. Vi søger en deltidsmedarbejder til et både sjovt og seriøst job. Læs mere »


Skadebehandler til Customer Care

Vi søger en ny dygtig kollega, der har erfaring med skadebehandling inden for bilskade og er interesseret i at hjælpe vores brugere med at få den bedste oplevelse hos GoMore. Læs mere »


Student til vores økonomiafdeling

Vi søger en dygtig studentermedarbejder til vores finansafdeling. Dine opgaver ville være at hjælpe vores financial controller med rapportering, bogholderi og administration. Læs mere »


Marketingpraktikant

Vi leder efter en kreativ praktikant, der brænder for at skrive godt indhold til vores forskellige kommunikationskanaler. Det er derfor vigtigt at du føler dig tryg ved skriftlig kommunikation og interesserer dig for marketing og formidling af budskaber. Læs mere »


Spørgsmål?

Kontakt Executive Assistant Gunhild Zacher Tibu på gunhild@gomore.com.

Uopfordrede ansøgninger sendes også til denne mailadresse.