Talent wanted

Android Developer

Do you want to use your extensive knowledge of Android development to make the GoMore mobile experience outstanding? Read more »


iOS Developer

We are looking for a talented iOS developer to join the GoMore developer team. Read more »


Rails/Clojure Developer

Want to use your extensive knowledge of Rails or Clojure development to make the GoMore experience outstanding? Read more »


Skadebehandler til Customer Care

Vi søger en ny dygtig kollega, der har erfaring med skadebehandling inden for bilskade og er interesseret i at hjælpe vores brugere med at få den bedste oplevelse hos GoMore. Læs mere »


Fuldtidsansat til Customer Care

Interesserer du dig for erhvervslivet og iværksætteri? Har du lyst til at arbejde i en succesfuld start-up virksomhed i hastig vækst? Så har vi et job til dig. Vi søger en fuldtidsmedarbejder til et både sjovt og seriøst job. Læs mere »


Customer Experience Assistant

Interesserer du dig for erhvervslivet og iværksætteri? Er du studerende og har lyst til at arbejde i en succesfuld start-up virksomhed i hastig vækst med masser af andre unge mennesker? Læs mere »


Marketingpraktikant

Vi leder efter en kreativ praktikant, der brænder for at skrive godt indhold til vores forskellige kommunikationskanaler. Det er derfor vigtigt at du føler dig tryg ved skriftlig kommunikation og interesserer dig for marketing og formidling af budskaber. Læs mere »


Spørgsmål?

Kontakt Executive Assistant Gunhild Zacher Tibu på gunhild@gomore.com.

Uopfordrede ansøgninger sendes også til denne mailadresse.