Vigtig opdatering til GoMore-medlemmer

Kære medlemmer

Vi går igennem en speciel tid sammen. Bekæmpelsen af coronavirus kræver en stor indsats af alle. Forhåbentlig vil vi med nogle ugers seriøs indsats komme tilbage til et mere almindeligt liv sammen.

Situationen udvikler sig fra dag til dag, og derfor må vi først og fremmest henvise til Sundhedsstyrelsens anbefalinger om korrekt adfærd og påpasselighed.

Du kan læse anbefalingerne her.

Nogle af aktiviteterne på GoMore, fx samkørsel, kommer til at ligge stille i en periode nu, hvor alle enten bliver hjemme eller så vidt muligt rejser hver for sig.

Andre aktiviteter, fx biludlejning og korttidsleasing, er i højere grad egnede løsninger for nogle borgere i den nuværende situation.

Uanset om den ene eller anden løsning er den rette for dig, opfordrer vi stærkt til at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger og tage godt vare på jer selv og hinanden.

De almindelige regler for aflysninger af bookinger gælder stadig. Man kan med kort varsel aflyse en booking på GoMore, hvis man fx skulle være blevet syg. Hvis I alligevel har problemer med en aflysning, så kontakt vores support-team.

Som på mange andre arbejdspladser arbejder vi selv hjemmefra indtil 27. marts. Det betyder dog ikke ændringer i service fra vores side. Vi er som altid klar til at hjælpe ved behov.

Overført til GoMore er Sundhedsstyrelsens anbefalingerne indtil videre:

1. Vær opmærksom på hygiejne i bilen. Vask dine hænder og brug håndsprit

2. Begræns den fysiske kontakt til andre mennesker. Undgå håndtryk, kindkys og kram

3. Udskyd rejser sammen med andre, som ikke er nødvendige

4. Har du hoste, let feber eller forkølelse, eller er du karantæneramt eller i en særlig risikogruppe, så undgå helt at bruge GoMore

5. Host eller nys i dit ærme eller engangslommetørklæde, ikke i dine hænder eller i retning af andre

Hvis du har specifikke sundhedsfaglige spørgsmål, anbefaler vi, at du kontakter den myndighedsfælles hotline på 7020 0233.

Mange gode hilsner og med håbet om vi snart kan leve almindeligt sammen igen.

Matias Møl Dalsgaard

Direktør