Nyt i 19 – Nøglefri udlejning er på vej!

I GoMores produktafdeling arbejder vi hele tiden på forbedringer, der vil gøre det endnu nemmere at leje og udleje bil. Allerede nu kan vi løfte sløret for nogle af de ting, vi glæder os til at dele med jer i 2019.

Først og fremmest er vi i gang med at udvikle en nøglefri løsning, hvor du kan åbne og låse udlejningsbiler fra GoMore appen. Det betyder, at udlejer ikke længere skal finde tid til at overdrage bilen, da lejeren kan klare det selv. Samtidig bliver det nemmere og hurtigere for lejere at leje bil. Vi kalder løsningen GoMore Nøglefri.

Udlejere, der er interesserede i at være en del af den nøglefrie løsning, skal have installeret en lille enhed i deres bil, som tillader at GoMore kan åbne og låse bilen. I går fik en håndfuld pilotbruger installeret enheden i deres biler. De skal hjælpe os med at afprøve og forbedre funktionen.

Skriv dig op til her, hvis du er interesseret i at få installeret Nøglefri teknologi i din bil.

Det er planen, at GoMore Nøglefri skal gøres tilgængelig for alle brugere i første halvdel af 2019. Det vil du høre mere om snart.  

I løbet af 2019 får udlejere desuden mulighed for at tillade kvikbooking af deres bil. Så kan udlejere markere perioder, hvor bilen med garanti er ledig og lade lejere booke med det samme. Udlejere undgår at skulle besvare udlejningsanmodninger og kan forvente at få flere udlejninger, da det ikke vil være nødvendigt for lejere at anmode om andre biler.

Udlejere, der helst vil udleje uden Nøglefri og kvikbooking, skal selvfølgelig bare fortsætte med det.

I 2018 havde vi også travlt med at forbedre udlejningsoplevelsen, og der blev lanceret en række nye funktioner. Hvis du ikke allerede har benyttet dem, nævner jeg lige nogle af de seneste måneders nye funktioner her.

Lejekontrakten blev opdateret med automatisering af de ekstra omkostninger, der kan forekomme under en lejeperiode. Som fx hvis en lejer har kørt flere kilometer end, hvad der var beskrevet i bookingen. Det blev samtidig muligt at tage billeder af skader direkte i appen.

I december lancerede vi en funktion, som gør det muligt for udlejere at angive, hvornår på dagen, de har mulighed for at overdrage og modtage bilnøgler. Så får udlejere flere relevante anmodninger, og lejere får nemmere ved at finde en bil, når de har brug for den.

Vi glæder os til at lancere ovenstående initiativer i 2019 og ser frem til at få endnu flere mennesker til at dele deres bil. Du hører nærmere 🙂

Frederik Nellemann, produktchef