Leasing Specialist

Vi søger en ny kollega til vores leasingteam, som brænder for at skabe gode oplevelser for vores kunder og vil være med til at videreudvikle vores leasingforretning.

GoMore er en hurtigt-voksende online platform for deling af biler. Vi formidler samkørsel, privat biludlejning og leasing. GoMore har over 850.000 medlemmer i Danmark.

Du vil være dagligt ansvarlig for at besvare henvendelser vedrørende leasing og sælge til nye og eksisterende kunder. Du vil bl.a. være med til at opdatere og oprette tilbud på sitet og være med til pushe for nye kampagner og tiltag, der skaber vækst.

Vi forventer, at du har eller kan opbygge en grundlæggende bilviden, der gør dig i stand til at rådgive og sælge til interesserede leasingkunder.

Du vil koordinere leasingteamets daglige drift, rapportere på performance og komme med input på nye modeller og udvalg af biler til vores Head of Experience Manager og Chief Commercial Officer.

Stillingen er en fuldtidsstilling, sat til 40 timer om ugen.

Ansvarsområder:

  • Daglig kommunikation med kunder på mail, telefon og chat 
  • Daglig kommunikation og koordinering med vores leasingpartnere
  • Ad-hoc opgaver og rapportering på performance 

Kompetencer:

  • Erfaring med salg og kundeservice fra enten arbejde eller studie
  • Du er struktureret, ansvarlig og god til at have flere bolde i luften
  • Interesseret i salg og øje for tal

Hvad vi tilbyder:

  • GoMore er en hurtigt voksende startup med kontorer i hjertet af København. Vi har også kontorer i Stockholm, Paris og Madrid. Vi tilbyder en ambitiøs og kreativ arbejdsplads, hvor der er plads til at udvikle sig selv og forretningen. 
  • Du bliver del af ungt, energisk og dedikeret team, der elsker at hjælpe mennesker frem, bringe mennesker sammen og passe lidt bedre på planeten.

Sådan søger du:

Ansøgningen skal være max en side + CV, anbefalinger og karakterer. Ansættelse vil ske hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Customer Experience Josephine Ahlefeldt-Laurvig. Ansøgningen sendes til josephine@gomore.comi en samlet pdf-fil.