Leasing Coordinator

GoMore er en hurtigt-voksende online platform for deling af biler. Vi formidler samkørsel, privat biludlejning og leasing. GoMore har over 800.000 medlemmer i Danmark. Vi søger en ny kollega til vores leasingteam, som brænder for at skabe gode oplevelser for vores kunder og vil være med til at udvikle vores leasingforretning. Du vil være dagligt ansvarlig for at besvare henvendelser vedrørende leasing og sælge til nye og eksisterende kunder. Du vil stå for at opdatere og oprette tilbud på sitet og være med til at drive det daglige salgsarbejde. Vi forventer, at du er/kan blive den primære “bilspecialist” i teamet og go-to-person for øvrige i teamet. Du vil koordinere leasingteamets daglige drift, rapportere på performance og komme med input på nye modeller og udvalg af biler til vores Customer Experience Manager og Chief Commercial Officer.

Ansvarsområder

  • Daglig kommunikation med kunder på mail, telefon og chat
  • Daglig kommunikation og koordinering med vores leasingpartnere
  • Ad-hoc opgaver og rapportering på performance  

Kompetencer

  • Erfaring med salg og kundeservice fra enten arbejde eller studie
  • Du er struktureret, ansvarlig og god til at have flere bolde i luften
  • Interesseret i salg og øje for tal

Stillingen er en fuldtidsstilling, sat til 40 timer om ugen. Du kan være færdiguddannet, være mellem uddannelser eller holde sabbatår med forventning om senere at studere videre for at søge stillingen.

Sådan søger du

Ansøgningen skal være max en side + CV, anbefalinger og karakterer. Ansættelse vil ske hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Customer Experience Manager Josephine Ahlefeldt-Laurvig. Ansøgningen sendes til josephine@gomore.com i en samlet pdf-fil.