Af Joachim Niclasen, 5. December 2017

Lease og lej ud med GoMore

Lease og lej ud med GoMoreGoMore Leasing er det lykkelige ægteskab mellem deleøkonomien og privatleasing. Ved første øjekast et umage par. Ved nærmere eftertanke et meningsfyldt og vigtigt partnerskab. Hos GoMore kan du nemlig lease en bil og leje den ud, når du ikke selv bruger den.

Du tænker måske, at det bør give sig selv, men muligheden for at leje din leasingbil ud er faktisk ganske unik. Det er også en idé, der rejser nogle spørgsmål. Dem svarer vi på i denne artikel.

Kan man ikke altid udleje en leasingbil?

Nej. De fleste leasingudbydere kræver meget specifikt, at du netop ikke lejer din leasingbil ud til andre. Hos GoMore ser vi anderledes på den sag. Vi er glade, hvis du ønsker at lade din leasingbil indgå i vores deleøkonomiske system. Jo flere og bedre biler vi føjer til systemet, des bedre bliver det at bruge GoMore.

Hvad med forsikring?

Når du lejer din GoMore-leasingbil ud via vores platform, er både du, lejer og bil dækket af GoMores forsikring. Aftalen er et samarbejde mellem GoMore og Protector, og forsikringen dækker både kasko, ansvar og vejhjælp.

Hvad kan jeg forvente at tjene på at leje min leasingbil ud?

Det er svært at sige med sikkerhed, men der er en god chance for at få dækket en betydelig del af din ydelse. De af vores leasingtagere, som vælger at leje bilen ud, får i gennemsnit dækket lige omkring halvdelen af deres månedlige leasingydelse gennem udlejningen. Størrelsen af dine indtægter fra udlejningen er bestemt af mange forskellige faktorer, fx. hvilken bil du lejer ud, hvor i landet du bor, din prissætning, om du er ny eller rutineret udlejer, og selvfølgelig hvor åben din udlejningskalender er. Vi anbefaler, at du er på den forsigtige side, når du lægger budgettet for din nye leasingaftale. Lad hellere lejeindtægterne komme som en behagelig overraskelse end at sætte dig selv for stramt fra starten.

Er GoMore Leasing også aktuel, hvis jeg ikke lejer bilen ud?

Ja. GoMore Leasing er for alle, der leder efter en ny eller brugt leasingbil. Udlejningen af din leasingbil er blot en ekstra mulighed, du kan benytte dig af, nøjagtig som hvis du ejede bilen selv. Din leasingaftale er således helt uafhængig af GoMores tilbud om samkørsel og udlejning, og uanset om du lejer bilen ud eller ej, kan vi tilbyde dig konkurrencedygtige priser på din næste leasingbil.

Se vores aktuelle udvalg af nye og brugte leasingbiler.

Læse mere om privat billeje hos GoMore.