Af Joachim Niclasen, 22. September 2017

GoMore Leasing af brugte biler (Q&A)

Josephine, Customer Experience ManagerI august 2017 udvidede vi GoMore Leasing med muligheden for at lease brugte biler. Lanceringen fik en flot modtagelse og gav anledning til en række gode spørgsmål. I denne artikel følger vi op på interessen med nogle svar.

Vi har sat en af vor egne leasingeksperter stævne og stillet hende syv centrale spørgsmål til leasing af brugte biler.

Josephine Ahlefeldt-Laurvig – ordet er dit!

Hvem er du, og hvordan arbejder du med GoMore Leasing?

“Jeg hedder Josephine. Jeg er Customer Experience Manager hos GoMore og er herunder ansvarlig for vores leasingteam. Til daglig arbejder jeg tæt sammen med vores leasingpartnere om at tilbyde en masse gode tilbud. Sammen med resten af holdet sikrer jeg, at du får en grundig rådgivning og oplever en nem bestilling uden bekymringer. Vi hjælper dig desuden, hvis du er en af de mange leasingtagere, som vælger at leje din leasingbil ud via GoMore.”

Hvad betyder det helt præcis, at en leasingbil fra GoMore er “brugt”?

“De brugte biler har været leaset ud tidligere. Det betyder, at bilerne er 12-18 måneder gamle og har kørt op til 25.000 km. Det betyder også, at bilen kan fremstå med mindre ind- og udvendige skader. Det er skader på et sådan niveau, at den uafhængige tredjepart, der har tilset bilen efter dens første leasingperiode, ikke har vurderet, at der var behov for udbedring.”

Er der forskel på vilkårene for at lease en ny og en brugt bil?

“Fordelene er de samme, uanset om din GoMore leasingbil er ny eller brugt. Det betyder 0 kr. i udbetaling (opdatering: Visse nye biler på platformen kræver nu en mindre udbetaling), 24.000 km årlig kørsel, forsikring og service inkluderet samt mulighed for at leje bilen ud via GoMore. Når du tilbageleverer bilen hos FDM, betales der et gebyr på 600 kr. Derudover er leasingperioden på de brugte biler 12-24 måneder, mens de nye biler kan leases på kontrakter, der løber enten 12 eller 12-36 måneder.”

Hvad sparer man ved at lease en brugt bil fremfor en ny?

“En brugt leasingbil hos GoMore giver dig rigtig meget bil for pengene, og den månedlige ydelse er lavere, end hvad en tilsvarende ny bil skulle koste. En direkte prissammenligning kan vi dog ikke lave, da vores leasingpartnere ikke tilbyder de samme bilmodeller i både nye og brugte udgaver. Hvis du laver din egen sammenligning af hhv. brugte og nye biler på tværs af mærker og modeller, så husk at sammenligne biler med samme nypris ved køb.”

Er der andre fordele ved at lease en brugt bil hos GoMore?

“Ja. Vi kan levere en brugt leasingbil indenfor 5 dage. Det er markant hurtigere end leveringstiden på en ny bil og kan være afgørende, hvis du har et akut behov for en bil.”

Hvem leaser typisk en brugt bil?

“En brugt leasingbil er særlig interessant, hvis du vægter din privatøkonomiske bundlinje og en kvik levering højere end drømmen om en fabriksny bil i den helt rigtige farve. Du værdsætter det høje niveau af kørekomfort, brændstoføkonomi og sikkerhed, der følger med en bil af nyere dato, men en lille ridse hist og her bekymrer dig ikke.”

Hvordan bidrager brugte leasingbiler til et bedre miljø?

“Hver gang vores 650.000 danske medlemmer deler et lift eller en bil med hinanden, spares miljøet for en potentiel belastning i form af forurening og CO2-udslip. Derudover er samkørslen og billejen mellem private med til at skabe bedre mobilitet i ydreområderne og mindre trængsel i byerne. Det er vores medlemmer, der sammen skaber de positive miljømæssige effekter. Vores opgave er at gøre dem i stand til at fortsætte det gode arbejde på en nem og sjov måde. GoMore Leasing er en del af den ambition, og med de brugte biler er man desuden med at til at løfte de tidligere leasede køretøjer tilbage i den deleøkonomiske cyklus.”

Find en ny eller brugt bil hos GoMore Leasing.